Ily 4ever nové Disney panenky

 Do nového roku 2023 Disney vykročil s novými panenkami Ily 4ever. Představují náruživé fanynky světa princezen, každá si vybrala tu svoji.

Zatím je jich v sadě 6 - Tiana, Ariel, Popelka, Bella, Jasmína, Sněhurka. Také je možné zakoupit nespočet balení s doplnky.


Tělo:
tělo panenky je celokloubové, včetně zápěstí a kotníků. žádná část není oddělitelná, tedy žádné náhradní ruce jako u IT se nekonají. Odstín těla je ve třech barvách. Světlý v případě Jasmíny a Tiany, mulad v případě Sněhurky a Popelky a afro-americký černý v případě Bell a Ariel. Na těle jsou namalované spodní kalhotky.

 

Obličej:
Oči jsou styl vsazené skleněnky, velmi povedené. Řasy jsou malované. Nosík spíše silnější a ústa jsou bud zavřená nebo pootevřená jako v případě Sněhurky a Ariel.
  

Oblečení:
textilní. dá se použít i na jiné Disney panenky podobné výšky. Panenka je vysoká necelých 29cm. Na barbie půjdou některé kousky také obléknout. S botama to už bude horší, ty jsou větší s mírným podpatkem (ne  úplně ploché). Nesedí na žádnou jinou u mě dostupnou panenku.

 

Doplnky:
každá panenka má příruční kabelku. Ouška jsou většinou textilní, kabelka plast. Každá má také čelenku s mickeyho oušky. Ta jsou velmi typická pro Disney a případně jdou koupit i pro malou/velkou majitelku panenky. Dále jsou tu náhrdelníky, mobil, láhev atd. to už záleží na každé panence. Co ještě mají společného, je balonek s překvapením. Každé balení obsahuje jeden balonek, a v každém balonku je ukryt pokrm pro panenku. Celkem je 10 možných variant. Není možné odhalit druh pokrmu předem, takže na vás vykoukne překvapení jako toust nebo popcorn, sladká tyčinka, lízátka, atd.

  

 

   

My jsme vybalili Bellu a její fotky vás provázely článkem.
Věřím, že si panenky najdou své sběratelky velmi rychle.
😏

 



Komentáře

Okomentovat