Mladé a neklidné

ženské osazenstvo


Krásná Natálie už v mládí zaujme jednu modelingovou agenturu a záhy odchází z domova. Rodinu ji nahradí kamarádky z reklamních kampaní a přehlídkového mola. Brzy se provdá za muzinkata, což ji přivádí do hudebního businessu, kde se realizuje jako manažerka skupiny. Její manželství končí stejně rychle jako začalo a Natálie musí vyhledat pomoc právníka, aby nepřišla úplně o všechno.


Jedna z kamarádek z přehlídkového mola je právě Tessa Santi. Ani ona však v modelingu dlouho nezůstala, nesnášela ten pocit, že je jen figurínou na oblečení. Ač neměla o nápadníky nouzi, ani jeden z nich nedokázal říct, co ona sama má ráda či nerada. Rozhodla se tedy pro radikální změnu a najít si práci asistentky.


Její sestřenice Anna Santi slaví své první úspěchy, prodala totiž své obrazy a to velmi výhodně. Jedna právnická firma se rozhodla vyzdobit vstupní halu jejími díly, což ji hodně pomůže po finanční stránce a koupí dům nedaleko hlavního města, kde se následně přestěhuje i se svou mladší sestrou Willow. Dokonce je pozvaná i na oficiální ples této firmy...plné potenciálních zákazníků ...


..(a jak poznamenala její sestra i potencionálních manželů)... no jo Willow Santi je velmi praktická dívka. Ač je velmi mladá, veškeré iluze a vzdušné zámky ji opustily s odchodem matky v jejích jedenácti. Je ráda, že může bydlet se sestrou u města a chodit na gymnázium se sestřenkou Erikou.


Poslední Santi je Erika. Sestřenky má velmi ráda a netrvá dlouho a holky zavedou tzv. pečící soboty, kdy se sejdou v domě Anny a pečou sladké koláčky...a přitom proberou všechno a všechny...:)
Erika je rozmazlený jedináček, co vyrostl v sebejistou krásnou dívku...velmi úpřímnou, někdy protivnou a ubreptanou, toužící stát se dobrou novinářkou. Ze strany rodičů má plnou podporu. Její tatínek doufá, že jednou napíše článek o jeho rozrůstající se sbírce zbraní :)


Eriku poznává na vysoké škole Eliza a velmi si ji oblíbí. Sama Eliza studuje žurnalistiku, ale je jí jasné, že novinářkou nikdy být nechce. Táhne jí to k fotografiím, at uměleckým či momentkám, navštěvuje kurzy zaměřené na pořizování foto a sama své výtvory posílá do místního plátku. Když ji poprosí o nafocení slavnostního otevření tělocvičny Marino, neváhá ani chvíli.


Tělocvičnu stavěla společnost patřící Krystě Hallové. Záhadné a nepřístupné ženě, která však pracuje tvrdě na dobrém jméně firmy a dobrých finančních výsledcích. Časem firmu rozšiřuje o nabídky další služeb, přijímá sestřenici Vanessu jako architektku a časem i její sestru Valerii jako dekoratérku. Kariérní úspěch je vykoupen chudým osobním životem, muži před ní utíkají...


Valerie je milá ženská, co vystudovala designérství a než někam doporučí postavit postel, zkoumá zony v pokoji, což může působit celkem srandovně. Je velmi citlivá, vnímavá a sem tam se pokouší vyvolat ducha Krystiny matky, aby se o ní samotné dozvěděla víc. Jak sama říká, Krysta je prostě záhadná i pro ni samotnou a chtěla by poradit od její mámy... Krystina matka však na volání neodpovídá (autor: kde je asi chyba :))


Daleko daleko od ostatních v jiném městě žije rodina Luisovic.
Krásná Helen je nejstarší ze tří dětí hudebně založené rodiny. Od mala hraje na klavír, ale nebylo jí dopřáno studovat na konzervatoři. Takže nastoupí do práce do personálního oddělení a odstěhuje se od zbytku rodiny.


svou sestru Veru vídá jen málokdy, nemají si toho spolu moc co říct. Vero je matčin oblíbenec, vystudovala konzervatoř a ted hraje první housle...


Sestřenice Klér také vystudovala konzervatoř a sama hraje na basu. Ještě na studiích byla stejně jako sestra Terra a sestřenka Vera zakoukaná do jednoho kytaristy. Všechny tři za ním chodily do klubu, ale úspěšné nebyly. Pak jednou musela vzít sebou i malou sestru Iris a kytarista se zamiloval...do její malé sestry.


Iris byla mladá slečna, která rostla do operní zpěvačky. Každý týden docházela do kurzu hraní na harfu a její kariéra vypadala dobře nakročená. Pak ji vstoupil do cesty jeden blondák a ona se zamilovala. Moc dlouho jim to však nevydrželo... rodiče její volbu neschvalovali a kluka vyhodili hned na prahu domu. Dceři domluvili sňatek s dobře zaopatřeným mužem důchodového věku, čímž ji úplně ztratili. Iris od sňatku už pak nikdy neviděli, ani její malou dcerušku...



Rozpačitý

Komentáře