Klub pro panenkomanky

S novým rokem se otevírá i každoroční zápisné do W-club pro milovníky Fashion Royalty a také Barbie club pro milovníky barbie.

W-club
Zápisné do klubu je 50 dolarů, jako i loni. K tomu má každý nově zapsanivší člen možnost objednat resp. před-objednat jednu, dvě nebo všechny tři panenky, které se k zápisnému nabízí. Jejich dodání je plánováno na léto. Přesné podmínky jsou uvedeny na internetu integritytoys.
Letošní krásky jsou opravdu povedené...černovlasá Vanessa, nebezpečná Imogen a milá blond Poppy.





Povedené, že?...
Klub zasílá panenky i do Česka, ale je třeba počítat s vyšším poštovným, dph vyměřené celnicí a v neposlední řadě poplatky.
Kromě možnosti objednávat si panenky, klub také rozesílá informace o novinkách, chatování na foru a elektronické předplatné dvou časopisů o panenkách.

Barbie klub
Mattel také není pozadu s nabídkou členství v klubu. Poplatek za členství ve výši 25 dolarů je nabízeno na barbiecollectoru, kde je i více info. Při nakupování na barbiecollectoru se vám členství brzy vrátí zpět. Klub totiž nabízí každé čtvrtletí slevu na objednávku 20 dolarů, takže ve finále můžete získat až 80 dolarů zpět. Zkoušela jsem to minulý rok, ale nefungovalo mi to a ani při kontaktování barbiecollectoru se nic nezměnilo.
Známému se však aktivace slevy povedla a pak ji opravdu získal. Strávil sice půl hodiny na telefonu s Amerikou, ale povedlo se. Kolik dělal jeho účet za telefon, mi už neprozdradil.
Velkou nevýhodou je, že panenky zasílají jen v rámci USA, takže je nutné vymyslet náhradní plán dopravy. A to všechno stojí další a další penízky.
Ideální je, když se vybraná panenka objeví v místním hračkářství :) No ne?

Mlčící

Komentáře