Návrhář Jason Wu

zářijová Elle přináší článek přímo z módního mola na Manhattonu, kde návrhář Jason Wu představil svoji kolekci dámského oblečení pod značkou Boss.
Nedalo mi to a vyhledala jsem toho o něm víc. Přece jen je to muž, jež mě donutil investovat značnou sumu peněz do panenek svými návrhy oblečků. Tedy ... primárně je to tvář a malba panenky, ale samotný obleček panenku dotváří.



Tento jedna-třicetiletý chlápek s tváří mladíčka pochází z tchajwanského Taipeji. Politika Taiwanu přinutila jeho rodinu odstěhovat se do kanadského Vencouveru a studium jej přivedlo do New Yorku, kde působí i v současnosti.

Kouzlo panenek objevil už ve svých pěti letech a nad šicím strojem k devátým narozeninám skákal radostí. Sám Jason říká, že mu změnil život. Myslím, že až já si pořídím šicí stroj, změní to život mé rodině. Než se s ním naučím pracovat, bude to chvilku trvat, takže asi nějaký ten čas nebudu vařit Mlčící


Se společností Integrity Toys spolupracuje už od svých 16 let. Ač se jeho kariéra posunula dopředu a jiným směrem, se společností stále spolupracuje jako konzultant.
Přejme mu to. Pro nás to znamená, že krásky budou stejně krásné jako doposud, ne-li hezčí.


Pro každého návrháře je jistě úspěchem, vezme-li si právě jeho návrh šatů první dáma Spojených Států na Inauguraci. A co teprve, když se to stejné opakuje za čtyři roky znovu. Bravo Jasone.


Jeho spolupráce s Ru Paulem (známý svým ženských převlekem) se odrazila i ve světě panenek. Jistě si každá/ý vybavíte blondýnky s tmavou pletí, otevřenou pusinkou a velkými kruhovými naušnicemi.


Přidávám foto reálných návrhů. Takto nějak bychom se dámy oblékaly pod jeho taktovkou. Chrochtám blahem při té představě. S vyplazeným jazykem



Mlčící

Komentáře